İrfan Domaç Anaokulu
Yeniköy Mahallesi Askerlik Şubesi Karşısı Plaj Mevkii 28500Tirebolu/GİRESUN

VİZYON

İrfan Domaç Anaokulu olarak vizyonumuz; Atatürk,Vatan, Millet, Bayrak, Aile, İnsan sevgisini benimseyen,çevresi ile iyi iletişim kurabilen, çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen,kültürel çeşitlilik içerisinde hoşgörülü bireyler yetiştirmek,geleceği bu günden yaşayarak, okulumuzdaki kaliteyi yükseltmek için eğitim ve öğretimde örnek ve önder olmak,çocukları İlköğretime hazırlamak ve dünya standartlarında bir eğitim sunmaktır.

MİSYON

Her çocuk bizim için özeldir’ Hepsi farklı kişilik özelliklerine, ilgi - yetenek ve farklı öğrenim yapılarına sahiptir. Her çocuğun bireysel potansiyeline göre, özgüvenini kaybetmeden kendi hedeflerine ulaşabilmesi üzerine bir eğitim anlayışından hareket ediyoruz. Biz onlara beceri ve yaratıcılıklarını özgürce ortaya koyabilecekleri bir öğrenme ortamı hazırlıyoruz. Mutlu, sağlıklı, eğlenceli, güvenli ve öğrenmeye ilgi uyandıran bir ortamda; kendine güvenen, kişisel ve sosyal sorumluluklarını taşıyan, kendini değerlendirebilen, yaşadığı dünyaya duyarlı, ilke ve değerlerine sahip, yaşama dönük bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Sorumluluğumuzun çocukların düşünme yeteneğini geliştirmek, değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayan, hayat boyu öğrenen bireyler yetiştirmek olduğuna inanıyoruz.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

08:00-16:00 12:00-17:00

OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR. İL MERKEZİNE İSE 54 KM UZAKLIKTADIR.

HER YIL E-TWINNING PROJELERİ YAPILMAKTADIR.